Budgivning nr 2 -Part Two!

Idag kan ni buda hem denna snygga lättviktsdunjacka från Part Two i en underbart härlig färg som piggar upp rejält och stl är en 34 och med ett utgångsbud på 350 kr :-) Jag har bytt dragkedja så den är svart och är en du kan dra upp den och ner den och ha den i mitten -Då det är en dubbeldragkedja -Så bäst! Lägsta bud att lägga per gång är 25 kr och budgivningen slutar kl 16.15 ända fram till att kl slår om till 16.16, så om kl har slagit om till 16.16 är det med andra ord försent. Lycka till!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

4 Responses to Budgivning nr 2 -Part Two!

  1. Linda says:

    Fin! tror du jag kan ha den?

  2. Linda says:

    Jag har ju så breda axlar och långa armar ;-)

    • Åsa Åsa says:

      Det är armarna som kan bli lite kortare på dig…. Dina axlar är nog inga problem :-) Men längden på ärmarna däremot…. Hmm…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>