Bästa på hela dagen!

Efter en god påskaftonsmiddag hemma hos mig och Sebastian igår där vi bjöd på 3-rätters så vaknar vi ännu hungrigare. A la Hotellfrukost efter en lång sovmorgon börjar dagen på ett utmärkt sätt :-)  Äggröra, fruktsallad, frukt & grynbröd, yougurt med massor av nötter, frukt, gryn, russin och honung, Färskpressad juice och mkt kaffe såklart :-) Det bästa på dagen är en stor och god frukost.

 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>