Att så ett frö!

 För att plantera ett litet frö som kan bli en blomma behöver vi en kruka -Här ser ni Sebastian som målar sin kruka med gul färg som han själv valt. 

När krukan torkat behövs lite jord för att kunna plantera. Sebastian öser sakta och försiktigt jord med en sked till den lilla krukan. 

När han tycker attdet räcker med jord, väljer han ett frö som han ska plantera. Sebastian tittar på fröpåsarna och väljer ett “krassefrö”. Till sist vattnar Sebastian sin lilla odling och med förväntan ställer han den i fönstret. Detta är min lilla plutt och mamma är stolt :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>