KONTAKTA OSS

Vår adress:Kontakta Oss
Boutique Diva
Posthusgatan 8
761 30 Norrtälje

Våra öppettider:
Mån-fre 11.00 – 18.00
Lör 11.00 – 15.00

E-post: info@boutiquediva.se

Har du frågor, funderingar eller synpunkter till oss? Tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

12 Responses to KONTAKTA OSS

 1. Hej hej,
  har ju hittat fina sommarplagget från Plain Vanilla, Blossom Dress Creme och undrar om det är något som jag kan köpa på Boutique Diva?
  Kram/ Johanna

 2. Hej! Hur gör man för att lägga bud i budgivningarna? Var lägger man sitt bud? Mvh Siri

 3. Jeni says:

  hEJ JAG HETER JENNI

 4. Hej Åsa. p.s. Jag vet inte var på sidan jag kan lägga buden! Men jag har budat på rosa klänning och mcbyxor 300 kr var idag den 7 november. Kan du acceptera mitt bud? Säj hur jag gör för att buda rätt.

 5. Jättekul Åsa! Ja tack gärna. Jag skriver till dig och säger hur du kan skicka paket samt betalningen! Kram Christina Jag är jätteglad för klänningen!

 6. sofia markow says:

  Hej
  Jag undrar om ni har kvar twist & tango spets klänningen i beige?

 7. Evelina says:

  Hej!
  Jag undrar också om ni har kvar klänningen Adele från twist and tango i stl. 34? Har försökt få tag i den överallt utan reslutat?!

 8. jeanette.hultin@scb.se says:

  Hej,
  Jag sökte efter en kappa som jag hittade som bild hos dig, en kappa från Disignit en vit med svarta blomrankor på, är det något du fortfarande har kvar? Eller vet du var jag kan hitta den?

  Med vänlig hälsning
  Jeanette

  • Åsa Åsa says:

   Hej -Tyvärr så har vi den inte kvar nu då det va ett tag sedan…och tyvärr så vet jag inte var du kan få tag på den nu…. Jag är ledsen :-( Mvh/ Åsa

 9. Ylva Westerlund says:

  Hej Åsa.
  Jag var på Diva i lördags och inhandlade ett par ballerina skor blå med silver av din jätte trevliga och vackra expidit.
  Jag var så glad att skon fanns i st 35 till ett bra rea pris jippi men jag glömde att kolla upp om det även kunde finnas andra färger i st 35

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>