Söndag!

Sitter i mitt uterum på framsidan och njuter av gårdagens rester på löjrom och räkor. Vilken underbar härlig söndag med div fix o don i mitt hus, grannar som kommer över med lunch, häng med barn både ute o inne… känslan av semester-mood börjar infinna sig hos Björklunds❤️


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>