30% rabatt hela dagen!

Idag har vi på Boutique Diva öppet från kl 11.00 till 20.00 ikväll! Vi har hela 30% rabatt på hela sortimentet hela dagen + att vår rea-stång med 50% rabatt är påfylld med massor av fina plagg. Välkomna in idag!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>